Massagetherapie

Alle massagetherapieën bij Prana Centrum zijn medische behandelingen.

Relaxmassage

massage

Volledige ontspannende lichaamsmassage (behalve de erogene zones) waarbij we gebruik maken van warme olie en aanvullen met etherische oliën. Het is een klassieke ontspanningsmassage, waarbij een geheel van massagetechnieken, zoals strijkingen, knedingen en fricties, aangewend worden om de ontvanger een heerlijke ervaring te bezorgen.

Rug- & nekmassage (30 min)

pressureTraditionele massage waarbij de spieren ontspannen en worden losgemaakt. Ideaal voor mensen met rug en nekklachten.

Sportmassage

Sportmassage is een stevige vorm van massage waarbij knedingen en strijkingen worden gebruikt om door te dringen tot de dieperliggende spierlagen. De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie. Zo kunnen de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden. Er  kunnen ook triggerpoints (verkrampingen in spieren op microniveau) opgespoord en behandeld worden. Door de massage ontspannen de spieren zich, wat bijdraagt aan de totale verbetering van de fysieke en mentale gesteldheid. De klassieke sportmassage heeft tot doel het genezen en voorkomen van blessures van sporters.

Dieptemassage

Bij een overbelasting (lang in dezelfde houding zitten, repititieve bewegingen)van spieren ga je pijn ervaren. Er ontstaan verklevingen in de spieren die lokaal zeer pijnlijk kunnen zijn. Bij een dieptemassage gaan we deze 1 voor 1 losmaken door verschillende massagetechnieken te gebruiken. Zo gaan we de pijn verminderen, de bewegingen van de gewrichten vergroten en de doorbloeding verbeteren. De opgestapelde gifstoffen gaan we lokaal verwijderen en de spieren gaan veel soepeler aanvoelen.

Cadeaubonnen voor massage

presentAls je iemand eens in de watten wil leggen, zijn er cadeaubonnen: voor moederdag, een verjaardag, kerstmis, … Cadeaubonnen zijn 3 maanden geldig, persoonsgebonden en niet terugbetaalbaar.

Weet je niet zeker welke behandeling bij je past? Ik help je graag bij het maken van je keuze.  Voor prijzen kan je mij contacteren.